maanantai 14. elokuuta 2017

Ensimmäiset viikot olemme viettäneet toisiimme tutustuen. Tutut ja turvalliset leikkikaverit vetävät puoleensa, mutta kivasti on jokaiselle myös löytynyt uusia kavereita. Kohta viimeisiltäkin lomalaisilta on lomat ohitse ja viimeistään syyskuussa palataan kunnolla arkeen myös Satumetsässä. Elokuun loppuun asti nautitaan toivottavasti mukavan aurinkoisista päivistä leikkien ja ulkoillen. 
 Veturin jäätelökioski oli auki, tarjolla oli eskimoita.
 Loppuviikosta pihalla leikittiin grillaamista. "Grillikatoksessa" valmistui mm. makkaraa, broileria, ranskalaisia, perunaa, grillijuustoa ja katkarapuja, onneksi oli useampia apukokkeja, riitti jokaiselle hommia.

 Virtaa riitti myös kiipeilyyn, mikä onkaa hienompaan kun huomata, että omat taidot ja uskallus riittää kiipeämään ylös liukumäki telineeseen. Voi sitä ilon määrää kun onnistuu ihan itse!! 😊


 Perjantai aamua piristi tanssit Fröbelin palikoiden tahtiin.

Olemme myös käyneet tutustumassa aamupäivä ulkoilujen aikana leikkimökkiin sekä pallomereen, näiden käyttöä pyrimme hyödyntämään aamupäivä ulkoilussa meille varatuilla vuoroilla, ti leikkimökki ja ke pallomeri.