sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Vesileikkipäivää odotellaan kovasti joka viikko. Tällä viikolla toinen ryhmä pääsikin poikkeuksellisesti viettämään vesileikkipäivää, koska tulevana maanantaina pääsemme tutustumaan pelastuslaitoksen kalustoon. 

Toisaalta myös syksyinen sää on mahdollistanut erilaiset kuravesileikit ulkona ja sisällä niitä voi leikkiä mielikuvituksen avulla, muuta ei tarvita kuin uikkarit, uimalasit ja hellehattu 😄

Keskiviikon Ilohetkellä kuulimme tarinan ketusta ja karhusta, ja siitä kuinka karhulle on tullut töpöhäntä. Kiitos kivasta Ilohetkestä Eija, Sanna ja Sinkku! 😊Kauppaleikissä alkuvalmisteluja, kauppias järjestelee tuotteita ja asiakkaat odottavat malttamattomina kaupan aukeamista. Tällä kertaa kauppias oli hyvin tarkka myös lepohetkistä, leikin aikana kauppias ja asiakkaat saivat myös käydä kotona nukkumassa. Ennen unia kuitenkin tehtiin ruuaksi ihan kotiruokaa, makaroonilaatikkoa sekä perunoita ja punaista maitoa. 😊Vapaata puuhastelua ennen välipalaa 😊Tulevalla viikolla pääsemme tutustumaan pelastuslaitoksen kalustoon päiväkodin pihalla, liikumme jumppasalissa, laulamme syksyisiä lauluja sekä teemme vähän salaisuus puuhia..leikkiä, ulkoilua ja lepoa unohtamatta! Keskiviikko iltana vietämme yhteisöllisyys iltaa satumetsässä klo 17.30 alk. Illan aikana satumetsän lapsilla ja perheillä on mahdollisuus tutustua toisiin perheisiin sekä satumetsän leluihin ja tiloihin, tarjoamme illan päätteeksi iltapalaksi pientä purtavaa. Tervetuloa kaikki satumetsän lapset perheineen!!