perjantai 22. joulukuuta 2017

Joulujuhlaa ja muuta mukavaa jouluista...

Tiistaina oli Satumetsän ja Tähtimetsän yhteinen joulujuhla. Satumetsäläiset olivat reippaita esiintyjiä ja juhla oli oikein mukava, kiitos kaikille! ❤️

Juhlinnan lomassa on kuitenkin maltettu leikkiä kovasti. 
mm. Kotileikissä on hoidettu vauvoja ja huolehdittu niiden tarpeista..
 " nuttuuko se natuna, eitö sille tuu tylmä...."
 "Meijän vauvalla on iltamaito loppu, tarvitaan iltamaitoa..."


Duploillakin voi leikkiä yhdessä tai yhdessä mutta yksin 😊

Etenkin karhuja n kovasti mietityttänyt takapihalla olevat jäljet... Kuka ne on mahtanut tehdä...? Tämä asia pitikin selvittää ja lopuksi sai vielä leikkiä kivellä ja kepeillä. Tuntui olevan äärettömän jännittävä retki Röllin takapihan välikköön.. 


Nuoremmat tyytyivät mäenlaskuun, ja kyllä muuten luistikin liukurit hyvin! 😀

Jouluvalmistelut näkyvät myös ulkoleikeissä, tässä pöydällä ja tuoleilla on paljon joulukoristeita jolla voi koristella 😀

Jeeeee pipareiden leivontaa ja koristelua! 

Joulu on jo ovella, siispä ensi viikolla ma: suuntaamme bussilla joulukirkkoon, lähtö Röllistä klo 9.45, ti: temppuilemme, ke: päiväkodin lapset ja henkilökunta nauttii jouluaterian, loppu viikosta osa lapsista aloittaa jo joululoman.

Joulun ja uudenvuoden välisen ajan Rölli on auki, mutta osa Satumetsän aikuisista ja lapsista viettää vapaita. Näin ollen Satumetsä toimii yhdessä Tähti- ja Ruskometsän kanssa, jolloin ryhmässä oleva aikuinen saattaa olla muukin kuin Satumetsäläinen.