perjantai 2. syyskuuta 2022

Retkeilyä ja motoriikkarata

 Kävimme lähisillalla ihmettelemässä jokea ja joessa kasvavia vesikasveja. Satumetsäläisten toiveena oli päästä puistoon joten kävelimme metsäpolkua pitkin  Laivapuistoon. Polulla meitä odotti kiva yllätys kun mutakohtaan oli laitettu kuormalavoja ja kävelimme niitä pitkin 😀 Hienosti onnistui!


Puistossa riitti vilskettä! Mukava oli kiipeillä, laskea mäkeä ja keinua. 

Motoriikkaradalla pääsimme harjoittelemaan tasapainoa mm. viivaa pitkin kävelemällä ja tasapainoalustoilla. Harjoittelimme myös pallon heittoa ja kiinniottamista sekä hyppäämistä.


Kurkistimme peileistä omaa kuvaa ja tämän jälkeen jokainen sai  piirtää puukynillä oman kuvan. Aivan ihaniahan niistä tuli😊


Lisäksi saimme viettää tämän syksyn ensimmäiset syntymäpäivät. Syntymäpäivien teemana on metsäaiheinen kortti johon syntymäpäiväsankari saa valita niin monta eläinkuvaa kuin täyttää vuosia.  Jokainen saa vuorollansa piilottaa eläimet ja syntymäpäiväsankari etsii kuvat pädillä otettujen kuvavihjeiden avulla. Eläimet liimataan korttiin, lauletaan onnittelulaulu ja vielä synttärisankari saa toivoa jonkun toive leikin tai laulun.

Perjantaina leikimme pallomeressä ja maanantaina onkin uintipäivä. Pyyhe ja uimapuku mukaan siis🙂


Rauhallista viikonloppua!