perjantai 23. syyskuuta 2022

Syksyinen viikko

Tämä viikko alkoi vesileikeillä. Liukumäki taisi olla tällä kertaa monen lapsen suosikki. 💦

Tiistaina teimme kävelyretken lähisillalle. Tunnistimme ympäristössä näkyviä syksyn värejä. Hauskaa oli myös kerätä sillalta lehtiä ja pudottaa niitä kaiteelta veteen.🍁 Ja täytyihän sillalla taas vähän tömistellä Kolme pukkia -laulun tahdissa.😊 Paluumatkalla näimme valkoisen sienen, jonka kuvasimme. Eräs lapsi oli varma, että kyseessä on vaahtokarkkisieni! Todettiin, että on kyllä hieman eri värinen kuin Lauantaipussissa.😁 Myös orava ilahdutti meitä kipittämällä aitaa pitkin ja kiipeämällä puuhun.
Keskiviikkona tutustuimme uuteen ystäväämme Pentuun. Pentu ja viime viikolla tapaamamme Etana opettavat meille tunnetaitoja.Torstain musiikkihetkellä sadepisarat olivat seikkailemassa pitkin seiniä ja lasten tehtävänä oli kerätä pisarat oikean kokoisiin ämpäreihin. Kaksi pientä peikkolasta - laulussa pääsi sekä sateenvarjon alle, että sadepisaroita ropisuttamaan. Litinöitä lätinöitä -laulussa pompittiinkin vesilätäköissä. Siinä riitti riemua!😊

Perjantaina saikin olla tarkkana, kun harjoittelimme kynän kanssa työskentelyä pisteestä pisteeseen -tehtävässä. Orava sai myös ruskean turkin taitavien värittäjien käsissä.


Mukavaa syksyistä viikonloppua!