perjantai 3. helmikuuta 2023

 Tällä viikolla karhut pääsi luistelemaan kahtena päivänä yhdessä Tähtimetsäläisten kanssa. Todella hienosti onnistui kaikilla ja iloisellamielellä sujui luistelut. Sillä aikaa ketut ja oravat pääsi seuraamaan Kolme pukkia pöytäteatteria. 
Jukurien vierailu päiväkotiimme oli huippu. Mieltä askarruttaviin kysymyksiin saatiin vastauksia ja kotiinviemiseksi vielä nimmarikortit. Ryhmässä halukkaat sai vielä värittää Jukurilogon. 
VV leikkiin kuljettiin tällä kertaa tunnelin kautta. Leikkinä oli sanomalehtileikki jossa aikuinen piti yhtä sanomalehtipaperia kädessä tiukasti kiinni ja lapsi löi nyrkillä napakasti niin että se meni rikki. Lopuksi paperit rypistettiin palloksi ja heitettiin aikuisen käsistä tekemään koriin. Syömiseksi oli banaania. 

Tällä viikolla on myös vietetty uutisten viikkoa. Olemmekin miettinyt ensinnäkin mitä uutiset on. Joku sanoikin että ne tulee lastenohjelmien jälkeen ja ne on aikuisten ohjelmia. Mietittiin myös pienryhmissä mitä uutisia meillä olisi kerrottavana päiväkodistamme. Kuvasimme myös uutiskohteita. Ensi viikolla jatketaan tämän teeman parissa kun vietetätään mediaviikkoa. 

Tiistaina 7.2 klo 14.30-16.30 välisenä aikana vietämme satumetsän perheiden yhteistä iltapäivää ystävänpäiväaiheisen puuhastelun parissa. Tervetuloa🙂

Mukavaa viikonloppua🙂