perjantai 22. maaliskuuta 2024

Pääsiäistä odotellaan

 Maanantaina ryhmä 2 pääsi vesileikkihin altaille. Luimme myös kirjan nimeltä ”rohkea tyttö ja jättiläiset” sekä juhlimme yhdet syntymäpäivät. Paljon onnea 4-vuotiaalle 🎈.

Jumppapäivänä lapset pääsivät pieniksi noidiksi, jotka leikkivät hippaa, matkustivat eri tavoin liikkuen ja lopuksi loppurentoutuksessa pääsivät maalailemaan kaveria eli pääsiäismunaa😊.
Keskiviikkona ja torstaina askartelimme leikaten ja liimaten pöydille koristeeksi tipuja. Hienoja tulikin!Laitoimme kahteen astiaan maissinjyviä itämään. Toisen astian laitoimme pöydälle ikkunan eteen ja toisen pimeään kaappiin. Keskustelimme lasten kanssa siitä, mitä jyvät tarvitsevat kasvaakseen. Nyt sitten jännityksellä odotamme kasvavatko ne ja kasvavatko samalla lailla…..


Perjantaina leikimme pienissä leikkiryhmissä auto-, ritari- ja ponileikkejä. Tällä viikolla on kolmena päivänä ryhmässämme ollut kaksi tet-opiskelijaa. Kiitos heille kivoista yhteisistä hetkistä!

Satumetsäläiset ovat innostuneet tuomaan omia kirjoja mukanaan. Tänään unisatuina luettiin nämä


Ensi  viikolla tiistaina vietetään talon yhteistä ilohetkeä ja keskiviikkona on lasten ja henkilökunnan yhteinen pääsiäisateria. 

Kivaa viikonloppua🐣