perjantai 11. lokakuuta 2024

Eläintenviikko

 Viikko aloitettiin lastenkokouksella pienryhmissä ja aiheena oli ”mitä uutta halutaan kotileikkiin tai jotain sinne lisää” toiveina mm. pesukone, kakkuja, vessa, lisää nukkumispaikkoja, leikkitietokone,, koira, kissa… toinen aihe oli ”mitä uusia leikkejä halutaan ryhmään” Toiveena mm. Prinsessa(koruja), kauppaleikki, jätskikioski, mopoleikki, metsäleikki, avaruusleikki, viidakkoleikki

Eiköhän näistä toiveista saada kivoja uusia leikkejä ryhmään toimintakauden aikana.

Maanantaina vietettiin toiset 4v. synttärit ja synttärisankari valitsi toivelaulun ja sadun väliltä sadun ja kirjaksi hän valitsi legoista tehdyn sadun missä Pasi Pesukarhulle tulikin yllättäin työpäivä Kaisa Kissan ravintolassa.


Tiistaina jumppailtiin jälleen mielikuvitusmaailmassa yhdessä Pupusen perheen pikku-Pekan seikkaillessa metsässä ja seikkailu päättyikin Pekan yllätys syntymäpäiviin, jonka hänen perhe ja ystävät olivat järjestäneet. Lopuksi tanssittiin ”Elviiran tanssi”

Keskiviikkona oli matemaattistentaitojen harjoittelua, missä hiirelle etsittiin karkkeja, joita oli piilossa yksi tai monta. Tämä oli kivaa puuhaa ja jotkut lapset jatkoivat sitä myös pihalla keräten kaadetun pihlajapuun marjoja kuppeihin ja niitä olikin kupeissa aina monta.
Musiikissa oli eläinaiheisia loruja ja lauluja mm.pikku jänö nukkuu, Piippolan vaari…
Perjantaina oli jälleen ohjattujen leikkien vuoro…Autoleikkiä rikastutettiin palikoilla ja niistä syntyikin autoille talleja, rakennuksia ja esteitä autotielle.
Kotileikissä pyykättiin, tehtiin ruokaa, siivottiin ja silitettiin…
Barbi-ja ponileikissä laitettiin hiukset ja harjat kuntoon sekä prinsessamekkoja barbeille…
Ulkona oli kokotalon yhteinen ilohetki, missä pupu, karhu, hirvi ja orava leikittivät ja laulattivat lapsia…Olipa kiva yhteinen musiikkihetki pihalla 🎶🎶🎶🎶🍂🍂🍃🍂🍁
Maanantaina on ryhmä 2 vesileikkipäivä💦💦💦💦
Mukavaa viikonloppua!