perjantai 4. lokakuuta 2024

Lokakuun aloitus ja syyskuun arviointia

 Maanantaina aloitimme altaalla vesileikit💦💦💦oli ryhmä1 vuoro aloittaa ja parin viikon päästä on sitten ryhmä 2 vuoro. Vesileikkivuorot löytyvät ryhmän ilmoitustaululta, muutokset mahdollisia.

Tiistaina jumpassa jälleen mielikuvaliikuntaa syksyisellä aiheella. Pompittiin kuralätäköissä, poimittiin mustikoita metsästä ja valmistettiin mustikkapiirakka ja piirakan maistelun jälkeen otettiin pienet unet.
Keskiviikkona käsiteltiin kiukun tunnetta. ”Kiukun kesytys” laulu Kielinupulta antoikin vinkkejä mitä voi tehdä kun alkaa kiukuttamaan, voi vaikka pomppia, laskea kymmeneen, tömistää, hengittää syvään ja puhaltaa kiukun pois. Lopuksi kaikki saivat rytistää kiukun pois sanomalehteen ja kiukku heitettiin sitten pois.
Lepohetkellä luettiin kiukusta kertova kirja

Torstaina musiikissa mm. ketunleipä laulu ja lasten kanssa yhdessä valmistettiin taikinaa lasten valitsemilla aineksilla ja sitten rytmiteltiin aines ämpärirumpuun. Porukka alkaa olevaan jo todella taitava rytmiryhmä🙂
Perjantaina ulkoilun jälkeen kokoonnuttiin älytaulun luokse, missä ensin katsottiin eläinpäivän kunniaksi tarina oravasta ja pelattiin oppi&ilo eläin peliä, missä piti tunnistaa eläimen ääni. Lopuksi katsottiin kuvasarja meidän syyskuun touhuista. Paljon ollaan syyskuussa tehty ja opittu. Lasten mielestä mielikuvajumpat  ja askartelut ovat olleet kivoja.
Viikolla on myös joka päivä leikittykin…muutamat ovat toivoneet, että voisivat rakentaa majan, niin eräänä iltapäivänä toive toteutui…
Ensi maanantaina ryhmässämme aloittaa lastenohjaaja opiskelija, joka on meillä jouluun asti.
Ensi viikolla vietetään eläinten viikkoa, joten se tulee näkymään toiminnassamme.
Mukavaa viikonloppua!